25 feb 2008, 1:00

Лилия 

  Poesía » Otra
539 0 2
Странно цвете растеше в мойте шепи,
странен полъх с цветове нелепи.
Страх повехнал и колебание тежко,
страх нестихнал, а желанието жежко
гнетеше моето странно цвете,
което искаше сякаш
в оранжево да закрещи,
в лилаво да заплаче,
листата сини да провлаче
по шепите ми, в кръв обляни,
да остави своята диря неразбрана.

© Серафим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??