Линия в пясъка
Студен пръст на спусъка,
начертана линия в пясъка.
Минимално движение.
Невъзможно лечение.
Един пада ранен,
десетки след това
с живот провален.
Страданието причинено,
а съзнанието подчинено.
Жаждата го контролира,
започнал е - защо да спира?
Моят пръст на спусъка
и омразното е пред мен.
Просто една линия в пясъка.
© Калоян Велинов Todos los derechos reservados