14.11.2014 г., 22:16 ч.

Линия в пясъка 

  Поезия » Философска
460 0 0

Линия в пясъка

Студен пръст на спусъка,
начертана линия в пясъка.
Минимално движение.
Невъзможно лечение.

Един пада ранен,
десетки след това
с живот провален.

Страданието  причинено,
а съзнанието подчинено.
Жаждата го контролира,
започнал е - защо да спира?

Моят пръст на спусъка
и омразното е пред мен.
Просто една линия в пясъка.

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??