14 dic 2015, 18:22

Липса 

  Poesía
230 0 0

Забързано успявам да съм с теб?
Оплаквам се от моя мироглед...
Дали реално е? Джаза свири!
Боже, Боже! Я дай ми три бири?

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??