24 sept 2007, 10:05

Липсваш 

  Poesía
685 0 0

Липсваш, когато те няма,
липсваш, когато си тук,
липсваш, когато избягаш,
липсваш, когато си друг.

Липсвам, защото се губя.
Липсвам, защото летя?
Липсвам, защото те няма.
Липсвам, защо не си тук?

© Пролет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??