9 may 2012, 17:08

Липсваш... 

  Poesía » De amor
740 0 0

Липсваш до смърт...

В очите ми...

В сълзите ми...

Във вятъра в косите ми...

 

Липсваш до смърт в усмивката скрита...

В тъгата ми прикрита!

Липсваш до смърт в мълчанието...

Липсваш до смърт в диханието...

 

Липсваш в ръката протегната...

Липсваш във вярата, отнетата!

Липсваш до смърт в съня...

Липсваш до смърт и в деня!

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??