Само тогава ми липсваш, когато
слънцето свети по-ярко от злато.
Само тогава, тогава, когато
пролетно идва и първото ято.
Само ми липсваш тогава, когато
с плодът си, хинапът се кичи, богато.
Само ми липаваш, да знаеш, тогава,
когато поредният ден отминава...
© Елмаз Todos los derechos reservados