18 nov 2009, 1:03

Липсваш ми (10) 

  Poesía » De amor
665 0 5

запушвам
вятъра
и част от духа ми
в бутилка
и ти я пращам

до теб ще стигне
наклатушкана
и нацелувана
ще я отвори любовта ни
ще те погали
милувка
призрачна

липсваш ми

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??