24 ene 2020, 10:26

Липсваш ми 

  Poesía » De amor
483 1 0

Не забравяй, кога за пръв път ти казах, че те обичам 
Не забравяй, защото това не е свършило
Аз не съм загубил, защото просто ми липсваш

Тя е моята кръв
Тя е моята душа
Толкова съм изгубен в студа
Чувствам я далеч
Като тази самотна звезда
Получава се толкова трудно, когато ми липсваш

Липсваш ми
Ти не си наоколо
И аз съм пълен провал!
Липсваш ми

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??