Не забравяй, кога за пръв път ти казах, че те обичам
Не забравяй, защото това не е свършило
Аз не съм загубил, защото просто ми липсваш
Тя е моята кръв
Тя е моята душа
Толкова съм изгубен в студа
Чувствам я далеч
Като тази самотна звезда
Получава се толкова трудно, когато ми липсваш
Липсваш ми
Ти не си наоколо
И аз съм пълен провал!
Липсваш ми
© Емил Богданов All rights reserved.