16 nov 2008, 20:33

Липсваш ми 

  Poesía
575 0 0
Как ми се иска
да си тук до мен.
Душата ми писка
да си с мен в
този мрачен ден.

Като кукувица кукам
и те търся в тъмнината.
Иска ми се да усещам
твоето тяло до моето.
С ръце да ме прегръщаш
и с устни да докосваш моите.
Но реалността е друга,
а моето сърце е
разцепено да две
от тъга по теб.

Когато си далеч от мен,
сякаш времето се влачи.
Минутите превърнаха
се в часове, а
часовете в дни.
Но знам, че денят,
в който ще се съберем,
ще настъпи и отново -
заедно ще сме аз и ти.

© Катерина Илиянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??