23 ago 2007, 15:18

"Липсваш ми!"  

  Poesía
783 0 1
 Липсва ми дъха на твоите коси...

Блясъка на твоите очи...

Вкуса на устните ти...

Липсват ми твоите думи

и твоята нежна усмивка.

Липсват ми нежните ти кадифени погледи.

Нуждая се от твоята душа...

Липсваш ми...

© Петьо Вутов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??