6 abr 2012, 12:59

Липсваш ми 

  Poesía » De amor
912 0 0

Липсваш ми, липсваш ми -
искам да извикам.
Искам те сега, веднага.
С прегръдка гореща ме стопли
и като торнадо в танц любовен
ме завърти и ме целуни.
С устни изгарящи ме изпепели,
та да не мога аз дъх да си поема
от ласките ти страстни 
и целувките омайни.
 
Липсваш ми, липсваш ми -
искам да извикам.
Що да сторя?
При тебе ли да дойда?
Само ако кажеш, че ме желаеш ти,
на мига при тебе ще дотичам
и ще се любим ний с теб така,
та чак земята ще се разтресе
от наш'та дива страст.

И "обичам те" накрая ще ти кажа аз.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??