Липсваш ми в студените вечери.
Липсваш... и в самотните дни.
Липсваш ми в думите неизречени.
Липсваш... и във делника сив...
Мисля те в нощите несънувани.
Мисля те... и в съня си дори...
Мисля те и копнежно събуждам се.
Мисля те... и във утринни дни...
Искам те в дълги огнени залези.
Искам те... и във всички мечти.
Искам те в чиста обич раздадени.
Искай ме! И тук до мен остани!
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados