29.04.2017 г., 21:45 ч.

Липсваш ми... 

  Поезия » Любовна
245 1 2

Липсваш ми в студените вечери. 
Липсваш... и в самотните дни.
Липсваш ми в думите неизречени. 
Липсваш... и във делника сив... 

 

Мисля те в нощите несънувани. 
Мисля те... и в съня си дори...
Мисля те и копнежно събуждам се. 

Мисля те... и във утринни дни... 

 

Искам те в дълги огнени залези. 
Искам те... и във всички мечти. 
Искам те в чиста обич раздадени. 
Искай ме! И тук до мен остани!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??