3 feb 2021, 20:12

Липсваш ми 

  Poesía » De amor, Formas graves
710 1 1

Липсваш ми, където и да ида.

Какво да правя в този дълъг ден?

 

" Къде е тя? пак любовта ми пита.

Липсваш ми, където и да ида.

 

Мисълта ми все към теб полита.

До вечерта тъгува всичко в мен.

 

Липсваш ми, където и да ида.

Какво да правя в този дълъг ден?

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??