7 ago 2022, 6:50

Липсваш ми 

  Poesía » De amor
390 4 8

Липсваш ми.
Мечтата се разбива
в скалàта на Мига
като вълнà.
Липсваш ми.
Стъпките на разума
вече не личат.
Изгубен път.
Липсваш ми.
Котвата на спомена
е в залива – мечта.
И една тъга…
Липсваш ми.
Разпръснати желания
като миди по брега.
Вълни от самота.
Липсваш ми.
Не спя и чакам изгрева
на твоите очи.
И боли… Боли...

 

https://www.youtube.com/watch?v=dpNuievw8ww&t=245s

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??