20 may 2008, 23:59

Липсваш ми 

  Poesía » De amor
1162 0 2
ЛИПСВАШ МИ

Липсва ми усмивката ти,
която бе слънце в моя ден!
Лисват ми устните ти,
които бяха само за мен!


Лисват ми очите ти,
две греещи звезди!
Липсват ми влюбените погледи,
които караха сърцето да гори!


Липсва ми гласът ти,
който ме топлеше в студа!
Липсват ми нежните думи,
даващи ми сили да продължа!


Липсват ми целувките,
даряващи ми радостта!
Липсват ми прегръдките,
които ме караха да полетя!


Липсват ми навиците ти,
които от другите те отличават!
Липсват ми действията ти,
които единствен те правят!


Липсват ми разходките,
разкриващи нашите души!
Липсват ми нашите местенца,
където градяхме мечти!


Липсват ми закачките,
с които специална ме правиш!
Липсва ми гъделът в стомаха,
когато ме заговаряш!
Най-много от всичко ми липсваш ти
и нашите слънчеви дни!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво,Мария!
  • Твоя стих ме докосна! Просто нямам думи. Пожелавам ти от сърце много много любов и да откриеш човека за теб!

    Поздрави и целувки!!!
Propuestas
: ??:??