4 sept 2024, 17:13

Лирично 

  Poesía » De amor
58 0 0

 

И пак се захласвам, оставам без глас

Щом стъпя на моста на моя Бургас

Сърцето ми тупка и сякаш шепти:

Усещаш ли вятъра, там ли си ти?

 

Алеи безкрайни и хора на плаж,

Но аз се оглеждам над този пейзаж.

И с риск да си тръгна от гарата сам,

Знам, че ме чакаш някъде там.

© Boryana Boteva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??