4.09.2024 г., 17:13 ч.

Лирично 

  Поезия » Любовна
59 0 0

 

И пак се захласвам, оставам без глас

Щом стъпя на моста на моя Бургас

Сърцето ми тупка и сякаш шепти:

Усещаш ли вятъра, там ли си ти?

 

Алеи безкрайни и хора на плаж,

Но аз се оглеждам над този пейзаж.

И с риск да си тръгна от гарата сам,

Знам, че ме чакаш някъде там.

© Boryana Boteva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??