22 feb 2012, 23:10

Лист 

  Poesía
522 0 0

Стих, завехнал в лист отронен.
Лист, изслушващ моите слова.
Само ти умееш да поглъщаш
излятата от мен тъгa.
Попиваш кървящото мастило,
изтичащо от моята душа.
Търпиш! Написаното здраво те притиска,
но ти не се оплакваш от това.
Лист отронен с вплетен спомен,
как издържаш толкова тъгa?
Откъде намираш сила?
Нали си само лист едва,
неотделящ и капчица сълза.
Аз благодаря ти, Лист, че ме изслуша,
когато човекът се обърна настрана.

© Зорница Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??