18 jul 2009, 12:39

Ложе 

  Poesía
385 0 3

         ЛОЖЕ

 

От чуждото легло съм крал

любов със зажаднели шепи.

Обичан и понякога успял -

денят беше ласкав шепот.

 

Насън под звездния таван -

голата земя за мен е ложе.

Пътят вече е избран.

Къде е любовта ми, Боже...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??