Jul 18, 2009, 12:39 PM

Ложе 

  Poetry
412 0 3

         ЛОЖЕ

 

От чуждото легло съм крал

любов със зажаднели шепи.

Обичан и понякога успял -

денят беше ласкав шепот.

 

Насън под звездния таван -

голата земя за мен е ложе.

Пътят вече е избран.

Къде е любовта ми, Боже...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??