21 abr 2007, 16:19

ЛОРИ 

  Poesía
511 0 3
                  ЛОРИ

Не зная още колко ще чакам
да дойде щастливия миг,
когато ще мога да видя отблизо
твоя неземен, прелестен лик.

Но какво от това, че си далеч от мен,
щом мисълта при теб ме води
и непрестанно чувам
сърцето да изрича: - Лори, Лори…

© Светльо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??