21 апр. 2007 г., 16:19

ЛОРИ 

  Поэзия
489 0 3
                  ЛОРИ

Не зная още колко ще чакам
да дойде щастливия миг,
когато ще мога да видя отблизо
твоя неземен, прелестен лик.

Но какво от това, че си далеч от мен,
щом мисълта при теб ме води
и непрестанно чувам
сърцето да изрича: - Лори, Лори…

© Светльо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??