3 may 2011, 19:58

Лоша и добра 

  Poesía » Otra
472 0 0

Иска ми се

да съм две неща.

Искам да съм

лоша и добра.

Лоша,

за да мога

в твоето

съзнание да вляза,

всичко да разбъркам.

Лоша

с теб да бъда,

с емоции

да те разтърся.

И добра,

за да си поплача

след това.

Добра,

със сърце

добро,

да те прегърна.

 

http://www.youtube.com/watch?v=KnEXrbAQyIo&feature=related

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??