2 oct 2014, 10:09

Лоши сънища - хубав ден 

  Poesía
264 0 0

Всяка вечер боледувам.

Всеки сън ми е кошмар.

Всяка вечер мрак сънувам...

Господ "гали" ме с шамар.

 

Сутрин пък - наяве вече,

ляга слънце в моя дом.

И съм радостен, човече!

Туй е, като глътка ром.

 

И погълнат от живота,

яхвам смело моя ден.

Наслаждавам се на вота

в път за мене отреден.

 

И под сините простори,

впрегнат в хорския поток,

с мене Господ си говори

и ми сочи път широк.

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??