14 feb 2014, 21:37

Лошите момчета 

  Poesía » De amor
450 0 0

 Лошите момчета

 

Те не са щедри на думи и време,

носят джинси и странен късмет.

Очите им палят и смях, и доверие,

те са герои на времето днес.

 

Имат пожизнено списък от драми,

нямат апартамент с мезонет.

Помнят жените, които са мамели,

верни по мъжки на врагове.

 

Очите им често са залез загадъчен,

бягащ от верния бряг. И от вас.

Не им се сърдете, те са моряшки

отдадени на океана на своето аз.

 

Красиви и силни сте, лоши момчета,

и вашата дяволска власт

лъсти ни по скритата крива пътека

на обич, коварство и грях...

 

© Златина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??