8 dic 2013, 11:03

LOVE.NET 

  Poesía » De amor
704 0 2

Нагазих в нищото, където винаги си сам,

бях тъй неподготвен да участвам в скеч.

Подходих необмислено и предизвиках спам -

започна като лека схватка, а премина в сеч.

 

И тогава чух звукът божествен на фанфарите -

две слънца избухнаха в света над нас.

В зелено засияха на звездния друм светофарите

полетяхме замаяни с най-мръсната газ...

 

Усетих как нещо различно премина през мен,

имаше огън и страст, хвърчаха искри и комети.

Като че играехме на сляпа баба този ден,

притиснали на любовта крилете.

 

Защо като животно плахо пак избяга?

Добре си лафехме за филми и изкуства...

Нали ми каза, че е по-добре да чувстваш влага,

отколкото като глупак да влагаш чувства...

 

Да спрем с въздишките, отронени без нужда.

Защото няма смисъл да се чака Нещо,

невъзможно, възникнало в страната чужда,

докоснало се в нас горещо...

 

 

© Ростислав Дамянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така е, трудно се намира Нещо в Нищото, където винаги си сам...
    Скеч...лека схватка...сеч...мхммм...
    Много хубаво си го написал, хареса ми!
  • кой ли мотаещ се в нет-а не го е преживявал описаното
    поздрави за стиха, хареса ми и ми припомни
Propuestas
: ??:??