Край реката, по нашата уличка,
ще ми кимат уханните люляци.
И ще срещна любимия тука,
под небето със пурпурни облаци.
И под сянката шарена на старите орехи,
в кафенето сред глъч и цигарен дим,
ние с теб просто ще помълчим,
щом засвири цигулка Love story.
Ще задухат буйни, южни ветрове
и косите ще погали слънцето лъчисто,
ще прогони старите ни страхове
и животът ще се възроди на чисто.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados