9 oct 2019, 19:50  

Лудата С танка 

  Poesía » De humor
694 7 13

С мен не се задявай, мъжки,
не ме гледай пак в захлас!
Стара чанта, с нови дръжки,
че и лачена съм аз.

 

И да ми свалиш дъгата,
в този ясен, слънчев ден,
не ми пука на рогата,
че съм много вит Овен!

 

С балканджийска съм закваска,
ни съм цвете, нито трън.
Яга и ламята Спаска,
ще те стряскат и насън.

 

Кажа ли ти: -Бягай! Бегай!
Нищо, че си принц...И крал.
Помоли се...И си легай!
Леко си се отървал!

 

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Все напре́ко и накри́во!
Що така рогато, джа́нъм?!
И на мене ми е сиво,
че по тъмното съм станал…
Във аптеката отивам, ...
  1048  14 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??