26 ene 2005, 12:21

Луната... искаш ли я 

  Poesía
1091 0 3

Не ми приписвай
толкоз изневери!
Не ми измисляй
минали падения!
Не се обгръщай
с безверие
и със лъжа!
Не допускай
ревността
да се разстила!
Не виждаш ли
слънцето
съм хвърлила
в краката ти.
Търкаля се като
огромен, оранжев
портокал.
Луната... искаш ли я,
давам я, тъй както
душата си и тялото.
Не позволявай
болката да се засели
между нас!

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??