21 dic 2013, 21:14

Луната сънува любов 

  Poesía » De amor
485 0 1

Луната сънува любов

Луната сънува любов
в ноти и в думи-мелодия и стих.
А аз рисувам мъничка калинка.
Топла е кожата ти, сънена и нежна.
Докосвам я много бавно. И ласкаво.
Настръхваш от допира на пръстите ми.
Настръхвам от допира по устните ти.
Целувам ги жадно и страстно.
Ти светиш - с цвят на луни и тишини. 
А аз? Аз съм обичане.
Шепна и притихвам... Обичам...

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??