Тя иска да бъде спомен
и мираж от който
се раждат мисли
за отминали дни
в които мечтае за него
но това са просто
илюзорни пейзажи
без които не може
да мисли трезво
и отрезвяват последните
мигове от вечното завръщане
когато и двамата прииждат
в дванадесетия час
в часа на синята мъгла
в съня на демиурга
от който въздишки струят
и носят пътищата
на любовните страдания
и дерзанията бавно погребват
унесените мечтатели
и космогонци доброжелатели
© Millennium Aquarius Todos los derechos reservados