Лястовица бяла
Когато е сърцето тъжно,
То прелива от сълзи.
Когато е душата пуста,
Наскърбена е, мълчи.
Долита лястовица бяла,
Докосва нежно със крило,
Утихва болката тогава,
Очакваш чудото – добро.
(стихосб. "Будна тишина")
© Y. Panda Todos los derechos reservados