2 jul 2017, 20:53  

Лятна любов 

  Poesía » De amor
463 2 6

Любовта ни – светла тайна,

блясва в делника ни тих.

С двойна рима, неслучайна

свързани сме в този стих.

 

Аз съм Ямб, а ти Хорей.

Стъпката ни е чудесна.

Без поанта... Не недей!

Темата е толкоз лесна.

 

Ода или химн? Уви...

липсва ни едно сравнение.

Сред високите треви

пишем с теб стихотворение.

 

Мъжка рима, женска рима...

Резултатът е известен.

Щом любим си, аз – любима,

може и да стане... песен.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??