11 ene 2012, 23:57

Лятна любов във зимен нюанс 

  Poesía » De amor
789 0 7

Среднощни сълзи по белия сняг...

измръзвам сама в студения мрак...

Среднощни мечти в прегръдка от лед

безкрайни следи остават след теб...

 

Една лятна любов във зимен нюанс...

утихнал без време е този наш нежен романс...

Среднощни целувки, забравени по устните,

напомнят за теб, едно ефирно докосване...

 

Среднощни сълзи, превърнати в лед...

танцувам сама отново без теб...

Среднощни мечти във зимна тъга...

по белия сняг, следи САМОТА...

 

 

 

11.01.2012г.

 

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??