Топлите летни дни
за нас да бъдат безкрайни.
Мечтите ни за любовта
да станат реалност.
Под прекрасното небе
да останем с тебе самички.
Звездите, светещи в нощта,
да бъдат наша надежда
и с тях и песента.
Лятна почивка около звездите,
прегръщам те силно
и искам да знаеш
колко много те обичам.
Подаваш ръката си
и с мен ти потегляш
заедно по пътя на нашите мечти.
Всички са щастливи,
радват се на сините морски вълни.
Искам с теб да се насладим
на оставащите дни.
Обичта наша вечна остава
и нека лятото да продължи.
Песента за любов -
в нея героите са двама.
Прегърнати сме с теб
и трудности няма.
А обичта е голяма!
© Антонио Велиянчев Todos los derechos reservados