11 sept 2007, 15:25

Лятната тръпка 

  Poesía
698 0 6
 

Без да знам накъде, тръгвам,                          

горещо е, но целият настръхвам.                         

Смехът не ме оставя на мира,

а сърцето бушува, без да спира.

Слънцето изгаря мислите  черни,

срещам се с приятелите верни.

С тях всяка секунда е вечност,

времето става сладка течност.

На всеки купон я изпивам,

прекрасно е и аз го разбирам.

Спирам за миг, запомням мига,

поглеждам очите - там е страстта.

Чувам музиката и се запалвам,

да танцувам горещо продължавам,

Сърцето желае дансинга луд,

забравило всеки мрачен студ.

Към теб ме води докато тупти,

усети го и танцувай с мене ти.

Да, това е лятната прегръдка,

лятната любов, лятната тръпка.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??