5 jul 2024, 9:15

Лято 

  Poesía » Canción de autor
84 0 0

Еднообразието свършва и започва нашата,

а също и вашата, поредна почивка,

в която всеки ходи където намери за добре

и прави каквото си поиска...

и зъбите си стиска, търпеливо

през по-голямата част от годината,

такава е картината, през лятото

кой е тоя дето помни зимата?

 

Начало на купони, плажове и дискотеки

излети в природата или на морето,

все едно къде, стига да се радва сърцето,

при което, във всеки от нас събужда се детето!

Хубаво е, весело е - синьо е небето ето

от хубавите жени често увисва ми ченето

така че, спокойно, бате, леко, общо взето

всичко започва и свършва там... от където.

 

 

© Явор Бачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??