28 oct 2015, 16:37

Лято в морската градина 

  Poesía » De humor
417 0 1

Лято в морската градина

 

Гърми отляво чалга, отдясно пък - сиртаки,

и бирен фест народа ще сбере.

Недоумява Вазов над рунтави мустаки

как българското той да избере.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??