Лъчи, тихи
Вятърът шуми, музика шуми,
шумата стои, музата си чака.
Лятото гори, листите сами
шушкат тъжни тайни в здрача.
Мятат се мечти, лятото шуми,
горските масиви... ами тъмни са.
Хранят се с лъчи, тихи дълбини,
танцът им шепти на слънцето.
© Йоана Todos los derechos reservados