30 may 2006, 0:36

ЛЪЖА 

  Poesía
928 0 2
Веднъж в живота аз обичах,
и всичко бе една лъжа.
Нима не мога да съм с него,
или това е някаква шега.
Обичам го! Не ми ли вярва
или просто той не ме обича.
И днес дори ми каза:
"Обичам те, но всичко бе дотук".
Но, Господи, аз толкова ли съм сгрешила?
Нима не заслужавам щастието аз?
Но щом решил е той така,
дали аз мога да го спра?
Може би ще бъда с друг
и той със другата ще е щастлив...
О, Господи, не ме наказвай.
Аз знам, че щастието мога да му дам,
но явно той не иска
с мене да остане сам...

© Милена Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно е !
  • Май си нова в сайта, ако е така Добре дошла!
    Стихото е хубаво, личи си че е много истинско.
    Желая ти успех!
Propuestas
: ??:??