11 mar 2008, 14:33

Лъжа 

  Poesía » De amor
611 0 2

Може би ми липсваш,
а може би  те преодолях,
може би те искам,
а може би ще бъде грях?!?!
Но кого ли лъжа?
Готова съм за теб
живота си да дам,
не, няма да призная,
толкоз лесно не ще се аз предам!
Главата - гордо вдигната,
походка - най-наперена,
силна съм, ДА, но лъжа е и това...

© Аня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??