11.03.2008 г., 14:33 ч.

Лъжа 

  Поезия » Любовна
612 0 2

Може би ми липсваш,
а може би  те преодолях,
може би те искам,
а може би ще бъде грях?!?!
Но кого ли лъжа?
Готова съм за теб
живота си да дам,
не, няма да призная,
толкоз лесно не ще се аз предам!
Главата - гордо вдигната,
походка - най-наперена,
силна съм, ДА, но лъжа е и това...

© Аня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??