7 may 2016, 21:28

Лъжа от обич 

  Poesía » Otra
505 0 18

 

 

Лъжа от обич

(На татко)

 

Колко пъти те лъгах и гледах в очите ти,

колко пъти ти казвах, че всичко е в ред,

обещавах, а всъщност се мятах в лъжите си,

от стената ме гледаше календарът проклет!

 

Дните ставаха малки, а нощите плачеха,

със усмивка ти давах поредния „лек“,

после гледах как спиш, часовете се влачеха,

а със утрото ставаше още по-блед…

 

Във мига, в който литна от мене душата ти,

гняв и болка разкъсаха мойта душа

и се молех дано да простиш ти лъжата ми,

тъй се лъже от обич, дано не греша!

 

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??