9 jul 2007, 10:15

Лъжата 

  Poesía
3919 0 32
Качествена двусмислица,
недообработена измамна истина,
често "препъваме" се в нея ние -
Лъжа е нейното име!

И понякога от високо падаме,
не можем дъго да се осъзнаем -
този свят ли беше нашия,
или е по-добре би било да не е...

Но не всеки умее да използва,
изкусното майсторство - да лъже.
Мен все ме хващат - аз не мога...
Оставям лъжата на можещите...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??