9.07.2007 г., 10:15 ч.

Лъжата 

  Поезия
3918 0 32
Качествена двусмислица,
недообработена измамна истина,
често "препъваме" се в нея ние -
Лъжа е нейното име!

И понякога от високо падаме,
не можем дъго да се осъзнаем -
този свят ли беше нашия,
или е по-добре би било да не е...

Но не всеки умее да използва,
изкусното майсторство - да лъже.
Мен все ме хващат - аз не мога...
Оставям лъжата на можещите...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??