24 oct 2010, 18:17

Лъжец 

  Poesía » Otra
452 0 0

Какъв прекрасен лъжец си!

Искам да ти го кажа,

но ми пречи

                       сърцето.

Какъв прекрасен лъжец си!

Във страстта си изгарям

и не искам играта

                   да свършва.

Затова ти шептя:

   „Вярвам!”, „Вярвам!”

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??