След раздялата казваш че съм бил много лош,
че съм те унижавал, мразех се за шамар,
че все съм отсъствал в едни безумни нощи,
друга не търсех а заради теб бях с цигара.
Верен бях и твой бях, винаги до теб бях,
така красива не съм намерил досега,
с теб този свят огромен, коварен проумях,
избоде ми пергел очите, бе пергел не дъга.
Вестници разшириха обвинения, лъжи,
да си с всеки известен колко време търпях,
любов кажи не ти ли дадох, сега кажи,
благодарност – луна яркожълта не видях.
С всеки да си играеш аз съм търпял,
мен можеш да забравиш, никой за теб съм бил,
в теб това дето ти си въобще не бях видял,
след безброй изневери с кого ли не – мил.
Вестници големи, списания с размер
на хотели, те небостъргачи са,
клеветите треперят, гледат зверски
любовта ти стъпка, живей си с блясъка.
Навсякъде в средите говориш че съм злобен,
че съм бил развратник и че не те ценя,
двуличие голямо, от най сребриста проба,
мъжете знаят че си тъй немирна жена.
Не съм развратен, злобен, надменен а глупак,
вярвах дълго време на твоите лъжи,
всяка да имам можех и само твой бях пак,
какво не си получила от мен кажи.
Не казвай че жесток съм а глупак един,
Глупак ти ме наричай, в предаване се смей,
на тебе само посветих сини дни,
ако решиш да плачеш пред прага ми, недей.
Аз ще те отмина, предмет е от метал
поздравът ти от поредната кола,
за коли тъй бързи съвсем не бях разбрал,
всяка нощ дето спал съм развратна е била.
Коли те много бяха и аз ти подарих
тя също е спритнирала при някой друг,
живота си забързан на теб го посветих,
с лъжа и с измама събличаше се тук.
В една и съща вечер с мене и с друг,
в средите всички знаят го и как лъжеш ти,
обичах те преди аз на всеки слух напук,
не е слух, а ти си играела наистина.
Нещастник, жалък чух аз вчера ли, онзи ден,
в гърди на водещ на омразата писъкът,
права си, такъв съм, всички казват за мен,
рамене развратни с фойерверк дарих.
02.08.19
© Todos los derechos reservados